Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Wordt u onze contactpersoon in uw buurt?

Wordt u onze contactpersoon in uw buurt?

MEVM behartigt de belangen van de huurders van Actium. Helpt u mee om deze belangen zichtbaar te maken door de ogen en oren van uw buurt zijn?

Het huurdersgeluid laten horen

Het is belangrijk dat MEVM in het gesprek met Actium en gemeenten blijft inbrengen wat voor huurders echt van belang is. Dat wij Actium en gemeenten blijven wijzen op waar het in de praktijk goed en juist niet goed gaat. De praktijk, het dagelijks wonen van huurders, is waar het verschil wordt gemaakt.

Om het huurdersbelang optimaal te borgen kan MEVM wel wat extra ogen en oren gebruiken. Op deze manier kan MEVM het huurdergeluid nog meer en beter laten horen bij het (mede) maken en controleren van het beleid van Actium.

Sleutelpersoon tussen MEVM en huurders

Daarom zijn wij op zoek naar contactpersonen in de dorpen, wijken en buurten. Als contactpersoon bent u de sleutelpersoon tussen MEVM en de huurders in uw buurt. Als contactpersoon kunt u meedenken met vraagstukken en/of problemen die spelen in uw buurt. Hiervoor ontvangt u uiteraard een onkostenvergoeding.

Aanmelden of meer informatie

Lijkt het u leuk om de huurders in uw buurt te vertegenwoordigen en op deze manier een actieve rol in uw buurt te hebben? Neem dan contact op met het secretariaat van MEVM: per e-mail secretariaat@mevm.nl of telefonisch op nummer 06 13 96 08 29.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud