Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Onderzoek Woonbeleving

Het huurdersplatform wil graag uw huidige ervaringen met het wonen in een huis van Actium weten en daarom hebben we een enquête opgesteld waar allerlei vragen over uw woonbeleving gesteld worden.
Zoals u misschien al in onze nieuwsbrief gelezen hebt, maken we elk jaar samen met Actium en de gemeente (waar u woont) prestatieafspraken over het wonen in uw gemeente.
De betaalbaarheid van de woningen komt daarin aan bod maar ook de beschikbaarheid, de kwaliteit van de woningen en de leefbaarheid in de gemeente.

Onder de deelnemers die hun e-mailadres invullen verloten we – net als vorig jaar – boodschappenbonnen van € 25,00. (Die kunt u bij de Jumbo inwisselen.)

De vragenlijst bevat diverse onderwerpen, zoals over groen in de wijk, over veiligheid en verkeer.

Inmiddels is de termijn voor deelname verstreken.
Binnenkort ontvangen de gelukkige winnaars van de cadeaubon een e-mail met het verzoek om adresgegevens.

Eind januari zullen we de uitkomsten van het onderzoek, onder andere op deze site, publiceren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Prestatieafspraken gemeente Assen

Gemeente, woningcorporaties en huurdersorganisaties maken afspraken over aanbod sociale huurwoningen Woningcorporaties Actium en Woonservice gaan de komende jaren investeren om het aanbod van sociale huurwoningen

Lees verder »

Sloop in de Lariks

Lariks-West in Assen versneld leeg MEVM heeft met Actium afgesproken dat minimaal één jaar tevoren, maar liever eerder, bewoners in kennis worden gesteld van de

Lees verder »