Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Wijziging energietoeslagen gemeente Assen

Elke gemeente kan regels maken voor de energietoeslag. De gemeente Assen heeft de regels veranderd, waardoor meer mensen in aanmerking komen voor een energietoeslag.

De regels gaan in met ingang van maandag 14 november 2022.

In het kort:

Mensen die een inkomen hebben tussen de 120% en 130% van de bijstandsnorm komen in aanmerking voor een toeslag van 750 euro. Heeft u eerder aangevraagd, maar bent u afgewezen, dan hoeft u niks te doen. Maar hebt u NIET aangevraagd omdat u dacht dat u niet in aanmerking kwam, dan kunt u alsnog een aanvraag indienen.

Ook als uw inkomen hoger dan die 130% is en u kunt aantonen dat uw rekening beduidend is gestegen, of als u de rekening niet meer kunt betalen, dan zijn er ook mogelijkheden. Het loont dus de moeite om alsnog even goed te kijken of u in aanmerking komt.

Hoe u kunt aanvragen en voor meer informatie kijkt u op de pagina van de gemeente Assen.

Overige Drentse gemeenten

Woont u in een andere gemeente in Drenthe, dan hebben we de regelingen voor u op een rijtje gezet. We proberen deze zo actueel mogelijk te houden. Kijkt u anders vooral op de pagina van uw gemeente.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Eindejaarsenquête 2023

Jaarlijks houdt MEVM een grote eindejaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium

Lees verder »
Ga naar de inhoud