Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Vrijwilliger worden?

overleg

Huurdersorganisatie MEVM bestaat uit ter zake deskundige vrijwilligers, die allen huurder zijn bij Actium. Huurdersorganisaties en bewonerscommissies hebben informatierecht, overlegrecht, adviesrecht en agenderingsrecht. Veel van het werk vindt achter de schermen plaats, maar heeft wel een belangrijke invloed op huurders. Denk aan het huurbeleid of aan plannen voor het slopen of het onderhoud van woningen.
Regelmatig heeft MEVM overleg met de directie of medewerkers van Actium. Ook zitten we regelmatig aan tafel bij prestatieafspraken van gemeenten en corporaties. Dat gaat dan bijvoorbeeld om het percentage sociale huurwoningen in een gemeente, of de focus van woningbouw voor bepaalde doelgroepen.

MEVM praat mee over deze zaken vanuit het huurdersbelang. Als individuele huurder merkt u dit niet direct, maar het heeft wel degelijk invloed op de beschikbaarheid van bijvoorbeeld sociale huurwoningen en de aandacht voor de inwoner met de kleine portemonnee. Als huurdersorganisatie dragen we bij Actium bovendien twee van de leden van de Raad Van Commissarissen voor.

We zijn altijd blij wanneer betrokken huurders hierin ook een steentje willen bijdragen.
Dat kan door mee te doen met de digitale klankbordgroep (om de zoveel tijd wordt er een vraag of dilemma voorgelegd waarbij uw mening daarover wordt gevraagd).
Of, actiever, als contactpersoon in uw buurt, wijk of dorp.

Heeft u interesse, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Mocht u nog meer informatie willen, kijk op [link].

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ga naar de inhoud