Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Vraag op tijd huurverlaging aan

Door de Corona-pandemie zijn verschillende mensen geraakt in hun inkomen. Sommigen zagen hun inkomen dalen door ontslag en hebben een uitkering of tijdelijk gehad. Anderen hebben de tijd genomen om na te denken wat ze wellicht nu gaan doen en hebben een andere baan gevonden die beter betaalt. Kortom: uw inkomen kan in 2020 en 2021 zijn gewijzigd. Ook kan uw thuissituatie zijn gewijzigd. Al deze wijzigingen kunnen invloed hebben op uw toeslag(en). Geef ze daarom op tijd door aan de belastingdienst.

Huurverlaging

Als uw inkomen en/of uw thuissituatie in 2020 en 2021 is veranderd en uw huur daarom te hoog is, dan kunt u in aanmerking komen voor een huurverlaging. Maar pas op: u moet dit aanvragen voor 1 januari 2022. U moet dit zelf doen bij Actium. Via de Woonbond kunt u checken of u in aanmerking komt voor huurverlaging. Om precies te weten wat u moet doen om een aanvraag in te dienen bij Actium verwijzen we u naar hun website.
 
Komt u er niet uit, dan kunt u uiteraard ook een beroep doen op MEVM door met ons contact op te nemen.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud