Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Voorstellen medewerkers

Andrea van Tuijl:

Dienstbaar zijn aan huurders en woningzoekenden is mijn drijfveer!

Wie ben ik: mijn naam is Andrea van Tuijl, ik ben 47 jaar en woon in het mooie dorp Norg met mijn man, dochter (14 jaar) en zoon (12 jaar). Ik heb drie bonusdochters en ben oma van 2 prachtige kleinkinderen. Ik hou van wandelen, fietsen, lezen en vooral tijd doorbrengen met mijn gezin.

Wat doe ik: per 1 september jl. ben ik werkzaam bij MEVM als beleidsondersteuner. Ik help het bestuur bij het opstellen van adviezen over voorstellen die Actium heeft om haar beleid te wijzigen.Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een drietal woningcorporaties in verschillende functies. Het lijkt me een hele mooie uitdaging om vanuit mijn functie als beleidsondersteuner van betekenis te kunnen zijn voor huurders en woningzoekenden van Actium!

Roelanda Dijkstra

Mijn naam is Roelanda Dijkstra, ik ben 56 jaar en sinds 1 september 2022 werkzaam bij MEVM als ondersteuner voor het bestuur.

Ik woon in Donderen en heb een zoon van 23 die nog heerlijk thuis woont. Ik ben dol op paarden en een fanatiek beoefenaar van de mensport.

Naast deze leuke baan bij MEVM ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van een webwinkel. Momenteel bevind ik mij nog in de inwerkperiode bij MEVM, maar in de toekomst bestaat er grote kans dat u mij aan lijn krijgt wanneer u met uw huurdersvragen contact zoekt met MEVM.

 

(op de foto van links naar rechts: Roelanda Dijkstra en Andrea van Tuijl)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eindejaarsenquête 2023

Jaarlijks houdt MEVM een grote eindejaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium

Lees verder »
Ga naar de inhoud