Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Voorrang voor woningisolatie

De afgelopen jaren heeft MEVM al verdergaande afspraken gemaakt over woningrenovatie met Actium. Er moet altijd een afweging worden gemaakt tussen nieuwbouw en renovatie. Gezien de laatste ontwikkelingen kiest MEVM voor een sterker accent op isolatie. 

 

We zien nog steeds lange wachttijden en er is ook nog steeds sprake van een woningtekort. Dit is uiteraard een onderwerp dat besproken moet worden, maar gezien de ontwikkelingen op de energiemarkt kiest MEVM nu voor de grootste groep huurders. Daarom is zij van mening dat de bestaande plannen tegen het licht gehouden moeten worden en gekeken moet worden het accent meer te verleggen naar isolatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat de huidige huurders minder betalen voor energie, maar ook dat dit een bijdrage is om de milieudoelstellingen te halen. We weten dat dit niet direct uitgevoerd kan worden. Planning duurt nu eenmaal een paar jaar. Gezien de verwachting dat deze energieprijzen wellicht tot 2023 in stand blijven is actie op korte termijn noodzakelijk. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eindejaarsenquête 2023

Jaarlijks houdt MEVM een grote eindejaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium

Lees verder »
Ga naar de inhoud