Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Enquête verhuizen

Welkom bij de najaarsenquête

Jaarlijks houdt MEVM een grote najaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium beter adviseren en rekening houden met de wensen van de huidige en toekomstige huurders.

Dit jaar staat de enquête in het teken van ‘Verhuizen’.

De woningmarkt zit redelijk op slot. Dat betekent dat verhuizen een stuk moeilijker is. Daar komt bij dat de woonwensen door de jaren heen ook veranderen en huurders dus ook zoeken naar een ander soort woning (groter/kleiner, energiezuinig, tuin, buurt, etc.). Naast dit alles is de betaalbaarheid van de woonlasten  op dit moment een belangrijk onderwerp.

Soort vragen

Voor u kunt verhuizen moet er eerst van alles gebeuren.
Daarom stellen we u vragen over Thuiskompas, of u op de hoogte bent van de regels en uiteraard het belangrijkste: wilt u verhuizen? En zo ja, waar wilt u dan naartoe, wat voor soort woning wilt u dan graag hebben en wat kunt u betalen?

Tijd

Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer tien tot vijftien minuten.

Maak kans op een cadeaubon

Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom verdelen we onder alle deelnemers die hun e-mailadres achterlaten 10 cadeaubonnen van 25 euro.

Alvast dank voor uw medewerking.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Enquête verhuizen

Welkom bij de najaarsenquête Jaarlijks houdt MEVM een grote najaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen.

Lees verder »
5-minuten-douche-timer-wit-vs1
Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang

Gratis een water- en energiebesparende douchemanager