Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Thuiskompas: de website voor alle woningzoekenden in Drenthe

Vanaf 28 april 2020 is het zo ver, dan is Thuiskompas dè plek voor alle woningzoekenden in Drenthe om een sociale huurwoning te vinden. In de afgelopen jaren hebben wij daar samen met andere huurdersorganisaties en alle Drentse corporaties hard aan gewerkt. We zijn er blij mee dat ons dit samen is gelukt. Maar er verandert wel een en ander, let dus goed op.

Activeer uw nieuwe account
In de week van 28 april 2020 heeft u een e-mail van Thuiskompas ontvangen. Via de link in die e-mail controleert u de gegevens en activeert u het nieuwe account. U behoudt dan uw inschrijftijd.

Bent u ingeschreven bij meerdere corporaties? Let dan goed op!
Als u bij meerdere woningcorporaties als woningzoekende staat ingeschreven, krijgt u voor elke inschrijving een e-mail. Let goed op! In de e-mail staat de datum van inschrijving. U moet vanuit de e-mail met de oudste inschrijving, uw account activeren. Die inschrijftijd gaat dan over naar Thuiskompas.

Een voorbeeld
U staat vanaf 1 januari 2017 ingeschreven bij Woonconcept. En vanaf 2 juni 2010 bij Domesta. Dan moet u het account vanuit de e-mail met de inschrijfgegevens van Domesta activeren. U staat dan bij Thuiskompas ingeschreven met de inschrijfdatum 2 juni 2010.

Waarom Thuiskompas?
Met uw inschrijving op Thuiskompas kunt u reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Waar u eerst bij de betreffende corporatie ingeschreven moest zijn om te reageren op de woningen, kunt u nu met één inschrijving reageren op alle woningen. Dat biedt u overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonservice en Woonconcept en hun huurdersorganisaties zijn aangesloten bij Thuiskompas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Knarrenhof

Heeft u altijd al een keer op een andere manier willen wonen? Dan is een Knarrenhof wellicht iets voor u. Het woord doet vermoeden dat

Lees verder »

Activiteiten 2022

De Woningwet van 2015 bepaalt dat huurdersorganisaties samen met corporaties en gemeenten afspraken kunnen maken over zaken die te maken hebben met de woningmarkt. Ieder

Lees verder »