Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Thuiskompas: de website voor alle woningzoekenden in Drenthe

Vanaf 28 april 2020 is het zo ver, dan is Thuiskompas dè plek voor alle woningzoekenden in Drenthe om een sociale huurwoning te vinden. In de afgelopen jaren hebben wij daar samen met andere huurdersorganisaties en alle Drentse corporaties hard aan gewerkt. We zijn er blij mee dat ons dit samen is gelukt. Maar er verandert wel een en ander, let dus goed op.

Activeer uw nieuwe account
In de week van 28 april 2020 heeft u een e-mail van Thuiskompas ontvangen. Via de link in die e-mail controleert u de gegevens en activeert u het nieuwe account. U behoudt dan uw inschrijftijd.

Bent u ingeschreven bij meerdere corporaties? Let dan goed op!
Als u bij meerdere woningcorporaties als woningzoekende staat ingeschreven, krijgt u voor elke inschrijving een e-mail. Let goed op! In de e-mail staat de datum van inschrijving. U moet vanuit de e-mail met de oudste inschrijving, uw account activeren. Die inschrijftijd gaat dan over naar Thuiskompas.

Een voorbeeld
U staat vanaf 1 januari 2017 ingeschreven bij Woonconcept. En vanaf 2 juni 2010 bij Domesta. Dan moet u het account vanuit de e-mail met de inschrijfgegevens van Domesta activeren. U staat dan bij Thuiskompas ingeschreven met de inschrijfdatum 2 juni 2010.

Waarom Thuiskompas?
Met uw inschrijving op Thuiskompas kunt u reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Waar u eerst bij de betreffende corporatie ingeschreven moest zijn om te reageren op de woningen, kunt u nu met één inschrijving reageren op alle woningen. Dat biedt u overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonservice en Woonconcept en hun huurdersorganisaties zijn aangesloten bij Thuiskompas.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eindejaarsenquête 2023

Jaarlijks houdt MEVM een grote eindejaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium

Lees verder »
Ga naar de inhoud