Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Samenstelling bestuur

pexels-ekaterina-bolovtsova-6077326-sm

Het huurdersplatform MEVM is een platform voor alle huurders- en bewonersorganisaties die actief zijn in het werkgebied van de stichting Actium, opgericht om voor de belangen van alle huidige en toekomstige huurders van Actium op te komen.

Alle bestuursleden zijn vrijwilligers en komen voor een belangrijk deel voort uit de bewonersorganisaties. Maar er is in het bestuur ook ruimte voor individuele huurders of iemand met een specifieke deskundigheid.

De ambities die Actium op zich genomen heeft t.a.v. bijvoorbeeld de energiezuinigheid van woningen, nieuwbouw en renovatie, heeft er toe geleid dat wij werkgroepen ingesteld hebben, die adviezen kunnen voorbereiden.

MEVM is altijd op zoek naar bestuursleden. Het streven van MEVM is een zo breed mogelijke vertegenwoordiging, verspreid over het werkgebied van Actium, van de huurders in het platform te laten deelnemen.

De bestuursondersteuner verzorgt een aantal administratieve taken.

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud