Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Prijsplafond voor blokverwarming

Alle verhalen over energietoeslag en prijsplafond zijn voor mensen die in een zelfstandige woning wonen met een eigen aansluiting voor gas en elektra. Voor mensen die blokverwarming hebben of een collectieve elektriciteitsaansluiting was er nog niets bekend. Tot nu!


Minister Jetten heeft ook voor deze groep nu bepaald hoe zij tegemoet worden gekomen. De voorschotbedragen die u per maand betaalt kunnen nu naar beneden.

Blokverwarming

Mensen in een zelfstandige woning met blokverwarming (gas of warmte) kunnen een minimale verlaging van het voorschotbedrag verwachten van €88,60 per maand, en voor onzelfstandige woningen (studentenhuizen en woongroepen) een verlaging van €37,12.

Collectieve stroom

Voor collectieve elektriciteitsaansluitingen komt de verlaging van het voorschotbedrag uit op minimaal €76,29 per maand voor zelfstandige woningen. Hierin is de gemiste tegemoetkoming van 2 keer €190 van november en december 2022 meegenomen. Voor onzelfstandige huishoudens met een gemeenschappelijke elektriciteitsaansluiting moet het bedrag nog worden vastgesteld. Het minimum is nu vastgesteld op €18,75, maar zal uiteindelijk hoger worden. Als hier meer over bekend is zullen we u uiteraard op de pagina verder informeren.

Bron: Nederlandse Woonbond

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwe directeur-bestuurder Actium

De raad van commissarissen van woningcorporatie Actium heeft Melanie Maatman benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder. Met ingang van 1 november 2023 volgt mevrouw Maatman interim directeur-bestuurder

Lees verder »
Naar de inhoud springen