Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Praat mee over wonen in Ooststellingwerf

De gemeente Ooststellingwerf maakt een nieuwe woonvisie

Wonen en zorg

In een woonvisie staat hoeveel woningen en welk type en voor wie er gebouwd moet worden. En natuurlijk ook waar deze moeten komen. Zijn er al teveel eengezinswoningen en moeten er meer jongerenwoningen komen? Of denkt u dat er meer behoefte is aan woningen voor ouderen, zodat ze langer zelfstandig kunnen wonen? En hoe moet het dan met de zorgverlening?

Verduurzamen

Oude(re) woningen moet verduurzaamd worden. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Wat is volgens u de beste methode?

Woonomgeving

Natuurlijk wilt u ook prettig wonen. Wat zou er in uw omgeving nog verbeterd kunnen worden of wat moet beslist niet verdwijnen?

Geef uw mening

U kunt uw mening nu geven als u inwoner bent van de gemeente Ooststellingwerf

In de maand juni kunt u een enquête invullen en in juli houdt de gemeente digitale bijeenkomsten. Voor meer informatie en opgave kunt u kijken op de website van de gemeente.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Knarrenhof

Heeft u altijd al een keer op een andere manier willen wonen? Dan is een Knarrenhof wellicht iets voor u. Het woord doet vermoeden dat

Lees verder »

Activiteiten 2022

De Woningwet van 2015 bepaalt dat huurdersorganisaties samen met corporaties en gemeenten afspraken kunnen maken over zaken die te maken hebben met de woningmarkt. Ieder

Lees verder »