Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Praat mee over wonen in Ooststellingwerf

De gemeente Ooststellingwerf maakt een nieuwe woonvisie

Wonen en zorg

In een woonvisie staat hoeveel woningen en welk type en voor wie er gebouwd moet worden. En natuurlijk ook waar deze moeten komen. Zijn er al teveel eengezinswoningen en moeten er meer jongerenwoningen komen? Of denkt u dat er meer behoefte is aan woningen voor ouderen, zodat ze langer zelfstandig kunnen wonen? En hoe moet het dan met de zorgverlening?

Verduurzamen

Oude(re) woningen moet verduurzaamd worden. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Wat is volgens u de beste methode?

Woonomgeving

Natuurlijk wilt u ook prettig wonen. Wat zou er in uw omgeving nog verbeterd kunnen worden of wat moet beslist niet verdwijnen?

Geef uw mening

U kunt uw mening nu geven als u inwoner bent van de gemeente Ooststellingwerf

In de maand juni kunt u een enquête invullen en in juli houdt de gemeente digitale bijeenkomsten. Voor meer informatie en opgave kunt u kijken op de website van de gemeente.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Prestatieafspraken gemeente Assen

Gemeente, woningcorporaties en huurdersorganisaties maken afspraken over aanbod sociale huurwoningen Woningcorporaties Actium en Woonservice gaan de komende jaren investeren om het aanbod van sociale huurwoningen

Lees verder »

Sloop in de Lariks

Lariks-West in Assen versneld leeg MEVM heeft met Actium afgesproken dat minimaal één jaar tevoren, maar liever eerder, bewoners in kennis worden gesteld van de

Lees verder »