Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Pilot energie-display’s

Voor de start van een proef met energiedisplays is MEVM op zoek naar 100 huurders van Actium die in het bezit zijn van een slimme energiemeter.  Voordat deze massaal ingezet gaan worden, willen we eerst weten of deze display écht makkelijk in gebruik is en of ook onze huurders er een besparing mee behalen.

MEVM vindt het belangrijk dat de woonlasten van de huurders worden beperkt én dat we een verplichting hebben in de beperking van de opwarming van de aarde. Beide doelen zijn te bereiken door vermindering van het energieverbruik.
Uit onderzoek is gebleken dat een zogenaamde inhome-display – een schermpje dat je overal kunt neerzetten – een makkelijk hulpmiddel kan zijn.

Meld je aan via het onderstaande formulier

Met de display’s die wij willen inzetten worden geen gegevens centraal opgeslagen. Je blijft zelf de enige die het verbruik van minuut tot minuut kan inzien. Ze blijven wel bewaard in de display, zodat jezelf wel een historisch overzicht kunt oproepen op het apparaat.
Ook is het mogelijk het tarief van je leverancier in te voeren, zodat je niet alleen ziet van het verbruik in watts is, maar ook wat dat kost.

Om aan het eind van de proef te kunnen beoordelen of een energie-display echt kosten bespaard, wordt u opgenomen in een deelnemersgroep. Van de netbeheerder krijgen we informatie over het verbruik van de gehele groep, niet van u als individuele deelnemer.
Hiermee is de anonimiteit gewaarborgd.

Na afloop van de pilot (zomer 2018) wordt de deelnemersgroep opgeheven en levert u de energie-display weer in.
Óf u neemt hem tegen een kleine vergoeding over.

Alle details krijgt u te horen op een informatie-bijeenkomst waarvoor u zich via onderstaand formulier kunt opgeven.
Opgave verplicht nog toch niets.


Dit is een bericht uit het archief. Opgave voor de energiedisplay is niet meer mogelijk.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud