Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Onderhoudsmagazine Actium

Onderhoudsmagazine Actium voor 2024

Actium wil een goed, duurzaam en betaalbaar huis bieden aan u als huurder. Daarom voert Actium elk jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Daarnaast gaat Actium een deel van de woningen verduurzamen. Om inzicht aan de huurders te geven of er werkzaamheden aan hun woning worden uitgevoerd, heeft Actium een onderhoudsmagazine 2024 opgesteld. 

Wat staat er in het onderhoudsmagazine?

In het magazine staan in een schema alle onderhoudswerkzaamheden voor 2024. Op alfabetische volgorde kun u per plaats, per straat en per woning zien welke werkzaamheden Actium gaat uitvoeren. Dit zonder extra huurverhoging. Op pagina 3 van het magazine staat een toelichting op de onderhoudswerkzaamheden. Zo leest u wat de onderhoudswerkzaamheden inhouden.

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

In het magazine staat geen informatie over de datums waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Alle buitenwerkzaamheden, zoals schilderen en voeg- en dakwerk, worden zoveel mogelijk tussen maart en oktober gedaan.

Twee weken voor het begin van de werkzaamheden ontvangt u schriftelijk bericht over de verwachte start.

Een reparatie die niet gepland staat dit jaar?

Is er een reparatie aan of in uw woning nodig, maar is deze dit jaar niet ingepland? Dan kunt u dit melden bij Actium via 0592 400 100 of u vult het contactformulier van Actium in op www.actiumwonen.nl.

Waar vindt u het onderhoudsmagazine 2024?

U vindt het onderhoudsmagazine 2024 op de website van Actium. Klik hier om het magazine te bekijken of te downloaden. www.actiumwonen.nl. Een kopie van het magazine op onze website vindt u hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud