Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Nieuws

pexels-markus-winkler-4057663
Vindt u hier niet wat u zoekt, vul dan een trefwoord in het veld zoeken (zie rechts).

Column

“Crazy Horses, Wah Wah”. Met open mond keek ik naar de televisie. In de quiz “Eén van de acht” gepresenteerd door Mies Bouwman gaven The Osmonds een spectaculair optreden. We hebben het dan over 1972. Na het zien van de show moest ik dit singletje hebben. Het zou, achteraf gezien, de eerste plaat zijn die ik zelf ging kopen.

Lees verder »

De activiteitencommissie zoekt versterking

Jaarlijks organiseert MEVM activiteiten voor de huurders van Actium zoals een huurdersdag en themabijeenkomsten. Voor 2025 staat ook het eerste huurdersfestival op de planning. Vindt u het leuk om hierover mee te denken en activiteiten te organiseren? Meldt u dan aan voor de ME

Lees verder »

Terugleverkosten voor zonnepanelen

Steeds meer energieleveranciers berekenen terugleverkosten voor zonnepanelen. Dit zijn kosten die u betaalt aan de leverancier als u zelf elektriciteit opwekt met zonnepanelen en deze deels teruglevert aan het stroomnet. Door zoveel mogelijk van uw eigen zonne-energie zelf te gebruiken, kunt u deze zo laag mogelijk houden.

Lees verder »

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud