Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Informatieavond `De Prijs van Energie`

De coronamaatregelen zijn afgeschaft en we kunnen weer naar u toe komen. We hebben het contact met de huurders gemist. Daarom organiseren we op 25 en 26 april twee bewonersavonden met het thema

DE PRIJS VAN ENERGIE

Wat gaan we doen?

U kunt de krant niet opslaan of de TV aanzetten of u leest en ziet wel iets over veranderende energieprijzen.

Uit onze laatste enquête kwam duidelijk naar voren dat huurders zich hier (grote) zorgen over maken. Ze vragen zich of ze de energierekening nu of in de toekomst nog wel kunnen betalen.

Samen met u kijken we welke landelijke en lokale regelingen er zijn om uw lasten te verlagen. Sommige regelingen gaan automatisch en voor sommigen moet u zelf actie ondernemen.

We zijn nieuwsgierig naar de ervaringen van u als huurder. Heeft u goede tips om de rekening niet te veel op te laten lopen? Heeft u een goed geïsoleerde woning of juist nog eentje met laag energielabel? Wat moet je doen met je energiecontract? Om ons bij deze vragen te helpen zijn er energiecoaches aanwezig deze avonden.

Ook kunnen we ons voorstellen dat u zich zorgen maakt over het betalen van de rekeningen. Daarom besteden we ook aandacht aan de mogelijkheden die er zijn om te voorkomen dat u in de problemen komt.

Wanneer en waar zijn de avonden?

Maandag 25 april:
Café Hees/Brinkzicht, Brink 47,7963 AB Ruinen

Dinsdag 26 april:
Actium, Portugallaan 10, 9403 DS Assen

Hoe laat beginnen we?

De avonden beginnen iedere avond om 6 uur met een kleine maaltijd. We nodigen u van harte uit mee te eten. Het formele gedeelte van de avond begint om 7 uur. Voor 9 uur willen we de avond afsluiten.

U kunt zich opgeven via deze link.

We zien u graag op een van de avonden!!

Met vriendelijke groet,
Bestuur MEVM

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Drentse woondeals

Landelijk is afgesproken dat er tot en met 2030 minstens 900.000 nieuwbouwwoningen moeten worden gebouwd, waarvan 250.000 sociale woningen en 50.000 middenhuur woningen. Om dat

Lees verder »
5-minuten-douche-timer-wit-vs1
Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang

Gratis een water- en energiebesparende douchemanager