Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Het Repair Café Beilen

Het Repair Café is een gratis laagdrempelige ontmoetingsplek voor inwoners van alle leeftijden, waar het draait om samen kapotte spullen te repareren.

Bezoekers nemen hun kapotte spullen mee en laten dit door deskundige vrijwilligers repareren. Er kunnen verschillende dingen worden aangeboden, zoals: senseo’s, koffiezetters, stofzuigers en ander huishoudelijke apparatuur, gereedschap, computers e.d, speelgoed, rollators, fietsen en ook naaigoed. Er zit een naaister iedere keer klaar om kleding te repareren. Men slijpt ook messen e.d.

U bent iedere 2e zaterdag van de maand welkom in de leeszaal van de Bibliotheek in Beilen.
Het Repair Café is open van 10.00 – 13.00 uur.

Ook als u niets hebt te repareren bent u van harte welkom om te kijken.
Men schenkt gratis koffie/thee en voor de kinderen ranja.

U krijgt uitleg over hoe materialen te gebruiken en werkt zo mee aan een duurzame maatschappij, want weggooien doen we niet als het nog gemaakt kan worden.
Het is ook mogelijk om bij te dragen in de vorm van een financiële donatie. Hier kan men nieuwe materialen en gereedschap van aanschaffen.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Mw. Catrien Venema – secretaresse Repair Café Beilen
Email: repaircafebeilen@gmail.com
tel 06 31273832

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Knarrenhof

Heeft u altijd al een keer op een andere manier willen wonen? Dan is een Knarrenhof wellicht iets voor u. Het woord doet vermoeden dat

Lees verder »

Activiteiten 2022

De Woningwet van 2015 bepaalt dat huurdersorganisaties samen met corporaties en gemeenten afspraken kunnen maken over zaken die te maken hebben met de woningmarkt. Ieder

Lees verder »