Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Even voorstellen…..

Even voorstellen Emmy Prins

Mijn naam is Emmy Prins en op 15 mei ben ik met veel enthousiasme bij MEVM gestart als administratief en secretarieel ondersteuner.

In mijn werkverleden heb ik verschillende dingen gedaan, van managementassistent binnen de zakelijke dienstverlening tot het beheren van een groepsaccommodatie. De laatste jaren werk ik als zzp’er en voer ik online marketingactiviteiten uit voor meerdere opdrachtgevers.  Denk hierbij aan social mediabeheer en websitebeheer.

De woonsector is weer nieuw voor mij. Gelukkig ben ik erg leergierig en nieuwsgierig, dus zal ik hier vast snel mijn weg in vinden. Het mooie van in een team werken is voor mij ook dat je elkaar kunt aanvullen, ieder vanuit z’n eigen achtergrond en expertise en met respect voor elkaar.

Samen met m’n twee dochters en twee hondjes woon ik in het mooie Borger. Een fijne plek vind ik het: het dorpse karakter, een hoog voorzieningenniveau en de natuur om de hoek. Even lopen of fietsen en je staat in het bos of op de hei. (Als fervent wandelaar word ik hier blij van.)

In m’n vrije tijd ben ik sowieso graag sportief bezig. Zo’n twee tot drie keer per week ben ik te vinden op de padelbaan en daarnaast probeer ik regelmatig aan yoga te doen. Verder houd ik van gezelligheid met lekker eten, stedentripjes en geniet ik graag van de kleine dingen zoals een latte macchiato in het voorjaarszonnetje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud