Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Enquête servicekosten

Welkom bij de zomerenquête

Jaarlijks houdt MEVM een grote zomerenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium beter adviseren en rekening houden met de wensen van de huidige en toekomstige huurders.

Dit jaar staat de enquête in het teken van ‘Servicekosten’.

Veel van de huurders van Actium betalen servicekosten. Soms maken die een groot deel uit van de woonlasten. Ook is er soms ontevredenheid over de kwaliteit. Om hierover meer duidelijkheid te krijgen heeft MEVM deze enquête opgesteld.

Soort vragen

Omdat de servicekosten voor iedereen een andere samenstelling hebben, vragen wij eerst naar welke diensten u verleend worden. Van deze diensten vragen wij daarna of u tevreden bent, welke kosten u betaalt en naar uw opmerkingen.

Tijd

Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer tien minuten.

Maak kans op een cadeaubon

Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom verdelen we onder alle deelnemers die hun e-mailadres achterlaten 10 cadeaubonnen van 25 euro.

Alvast dank voor uw medewerking.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud