Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Enquête servicekosten

Welkom bij de zomerenquête

Jaarlijks houdt MEVM een grote zomerenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium beter adviseren en rekening houden met de wensen van de huidige en toekomstige huurders.

Dit jaar staat de enquête in het teken van ‘Servicekosten’.

Veel van de huurders van Actium betalen servicekosten. Soms maken die een groot deel uit van de woonlasten. Ook is er soms ontevredenheid over de kwaliteit. Om hierover meer duidelijkheid te krijgen heeft MEVM deze enquête opgesteld.

Soort vragen

Omdat de servicekosten voor iedereen een andere samenstelling hebben, vragen wij eerst naar welke diensten u verleend worden. Van deze diensten vragen wij daarna of u tevreden bent, welke kosten u betaalt en naar uw opmerkingen.

Tijd

Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer tien minuten.

Maak kans op een cadeaubon

Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom verdelen we onder alle deelnemers die hun e-mailadres achterlaten 10 cadeaubonnen van 25 euro.

Alvast dank voor uw medewerking.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Column

“Kijk daar nog een vlinder!”
Met z’n tweeën, zittend op de vensterbank, zijn we naar vlinders en andere insecten aan het kijken. De voortuin had tot een paar maanden geleden nog geen definitieve bestemming gekregen.

Lees verder »

Woonlastenonderzoek

In het najaar van 2023 is er opnieuw een woonlastenonderzoek in Drenthe uitgevoerd. De resultaten zijn verontrustend: gemiddeld één op de drie huurders kan in mogelijke geldproblemen komen omdat de totale woonlasten gemiddeld 100 euro in de maand stijgen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud