Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Energiecoach-bijeenkomst Assen-Oost

Onder het motto “Er zit geld in je huis” waren de bewoners van de nieuwe woningen in Assen-Oost uitgenodigd voor een voorlichtingsbijeenkomst over energiegebruik, om samen te ontdekken welke besparingen er nog mogelijk zijn in deze energiezuinig gebouwde eengezinswoningen en appartementen.
Uiteindelijk kwamen 0p 30 november2016  twintig bewoners naar De Schulp.

Nieuw op deze avond was de inbreng van een medewerker van Actium, die direct bij de bouw betrokken is geweest, projectleider Sanel Mehanovic.
Hij kon de aanwezigen vertellen waarom Actium bepaalde keuzes had gemaakt in bijvoorbeeld verwarming- en ventilatiesystemen. En ook wat de specifieke kenmerken daarvan zijn en hoe je van vloerverwarming en lage-temperatuur-verwarming optimaal kunt genieten.

Pier Schipper, energiecoach van MEVM, vertelde over ventilatie en waarom dat ook belangrijk is in goed geïsoleerde woningen. Pier gaf een demonstratie over energiezuinige verlichting en toonde tot slot van de avond nog een aantal hulpmiddelen die goedkoop zijn in aanschaf, maar veel besparing kunnen opleveren.

In 2017 worden nog meer bijeenkomsten georganiseerd, die alle gekoppeld zijn aan nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Maar de energiecoach komt ook graag langs in uw wijk of buurt. Zo’n bijeenkomst is kosteloos, zowel voor de deelnemers als voor de organisatoren. Meer informatie? Vul dan het contactformulier in.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud