Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Drentse Energie Driedaagse 2022

MEVM ondersteunt alle activiteiten die worden ontwikkeld, die in het teken staan van besparen op energie en die dus ook weer goed zijn voor het klimaat. Daarom vragen we uw aandacht voor de Drentse Energie Driedaagse 2022.

Van 3 tot en met 5 november worden er in Drenthe allerlei activiteiten uitgevoerd die in het teken staan het klimaat. Wij roepen op om zich daar bij aan te sluiten of om zelf iets te organiseren.

Mocht u iets willen doen dat kunt u ook een Energie-voor-Drenthe-box aanvragen, waarin folders en flyers zitten, maar ook koffie, thee en iets lekkers, zodat het u geen geld hoeft te kosten.

We roepen u dus op om mee te doen. Als u het dan niet direct voor het klimaat wilt doen, doe het dan voor uw eigen portemonnee. In deze dure tijd geen overbodige luxe.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud