Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

De activiteitencommissie zoekt versterking

Activiteitencommissie zoekt versterking

MEVM organiseert jaarlijks voor de huurders van Actium activiteiten zoals een huurdersdag en themabijeenkomsten. In de toekomst willen wij nog meer activiteiten organiseren. Zo staat in 2025 voor de eerste keer een huurdersfestival op de planning.

MEVM is ook nieuwsgierig naar uw ideeën. Wat kan MEVM doen voor jongeren, gezinnen met kinderen, alleenstaanden en ouderen? Vindt u het leuk om activiteiten te organiseren en wilt u hierover met ons meedenken? Meldt u dan aan voor de MEVM activiteitencommissie!

Is er dan een MEVM activiteitencommissie?

Nog niet, maar wij willen er wel eentje oprichten. Want hoe meer activiteiten, des meer handjes er nodig zijn om het voor elkaar te krijgen. De activiteitencommissie zal bestaan uit huurders, een bestuurslid en één of twee ondersteuners van MEVM.

Als lid van de activiteitencommissie ontvangt u uiteraard een onkostenvergoeding.

Aanmelden voor de commissie

Lijkt het u leuk om een rol binnen de activiteitencommissie te hebben? Neem dan contact op met het secretariaat van MEVM: per e-mail secretariaat@mevm.nl of telefonisch op 06 13 96 08 29.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud