Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Twee bewonersavonden, komt u ook?

Wij hebben uw mening nodig 

Huurdersorganisatie MEVM wil graag uw mening weten over twee actuele onderwerpen om beter met Actium te kunnen overleggen.
We willen graag van u weten hoe u denkt over: 

Leefbaarheid in en om het huis 

Welke ervaring heeft u met de nieuwe huurders in uw straat/complex, ervaart u overlast in uw buurt, is de woning veilig voor inbraken, zijn brandmelders aanwezig en werken ze naar behoren, bent u bekend met de vluchtwegen in uw appartementencomplex, is uw straat verkeersveilig (obstakels, hard rijden), etc.

Op weg naar gasloos wonen 

Wat betekent gasloos wonen? Wanneer kan ik het verwachten? Waar moet ik rekening mee houden? Kan ik dan besparen op mijn woonlasten? 

Hoe?

Om hierover van gedachten te wisselen organiseren we twee bewonersavonden. Door corona moeten we nu echter digitaal vergaderen. Dat betekent wel dat u gewoon vanuit huis mee kunt praten. 

Wanneer?

Leefbaarheid in en om het huis : dinsdag 18 mei 2021

Op weg naar gasloos wonen : woensdag 19 mei 2021

Op beide avonden begint het programma om 19:30 uur en
gaan we door tot uiterlijk half tien.

Belangstelling?

Meld u hier aan:

Wanneer we uw aanmelding hebben ontvangen krijgt u een bevestiging in uw e-mail.

Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een e-mail waarin uitgelegd wordt hoe we digitaal gaan vergaderen.  Daar doen we dan ook gelijk een handleiding bij voor degenen voor wie dit nieuw is.

Als tegenprestatie krijgt u van ons een leuk presentje toegestuurd, wanneer u uw adresgegevens aan ons doorgeeft. 

 
Foto door Yan Krukov via Pexels
Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »

18 jaar of ouder? Schrijf je in bij Thuiskompas

Op jezelf wonen gaat tegenwoordig niet zo gemakkelijk. Er zijn weinig woningen beschikbaar voor jongeren. Omdat de wachttijden voor een sociale huurwoning lang zijn, is het slim om je zo vroeg mogelijk in te schrijven bij Thuiskompas. Dit kan zodra je 18 bent. Op het platform vind je alle beschikbare woningen van de 9 Drentse corporaties.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud