Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Bewonersavonden in Ruinen en Assen

Het huurdersplatform MEVM wil de belangen van huurders van Actium behartigen. Daarbij willen we meer huurders betrekken bij alle veranderingen die de komende tijd bij het huren van een woning op ons afkomen. Dat doen wij ook door het organiseren van bewonersavonden.

Huurders die hun e-mailadres aan ons doorgegeven hebben, zijn uitgenodigd voor een aantal bewonersavonden die we in het werkgebied van Actium georganiseerd hebben.

Energiearmoede

Het thema voor deze avonden was energiearmoede. We wilden met de huurders onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het energieverbruik naar beneden te brengen om zo de rekening zo laag mogelijk proberen te krijgen zonder dat het woongenot hieronder lijdt.

Energietoeslag

Verder hebben we een inventarisatie gemaakt van de regelingen of tegemoetkomingen van de lokale en landelijke overheid.

Hoe het in uw gemeente zit met de energietoeslag, kunt u vinden op: mevm.nl/energietoeslag
Wij proberen deze informatie zo goed en zo kwaad als het kan te actualiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden over veranderingen, geef dat dan door via mevm.nl/contact

Belangstelling

Ondanks dat de opkomst iets lager was dan waar we op hadden gehoopt, kwam er toch een levendige discussie op gang en hebben we leuke resultaten geboekt uit de gesprekken met de aanwezige huurders. Hiernaast kunt u dit lezen.

Meedoen?

Wanneer u meepraat, bepaalt u mede de leefbaarheid in uw buurt, oplossingen rondom energiearmoede en keuzes rondom renovatie en sloop.
Bij MEVM kunt u op allerlei manieren meedoen. Zo hebben we ook een klankbordgroep, die zo nu en dan meedenkt over actuele dilemma’s.
Kijkt u eens hier

U kunt zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief, met aankondigingen van activiteiten.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eindejaarsenquête 2023

Jaarlijks houdt MEVM een grote eindejaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium

Lees verder »
Ga naar de inhoud