Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Bewonersavonden in Ruinen en Assen

Het huurdersplatform MEVM wil de belangen van huurders van Actium behartigen. Daarbij willen we meer huurders betrekken bij alle veranderingen die de komende tijd bij het huren van een woning op ons afkomen. Dat doen wij ook door het organiseren van bewonersavonden.

Huurders die hun e-mailadres aan ons doorgegeven hebben, zijn uitgenodigd voor een aantal bewonersavonden die we in het werkgebied van Actium georganiseerd hebben.

Energiearmoede

Het thema voor deze avonden was energiearmoede. We wilden met de huurders onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het energieverbruik naar beneden te brengen om zo de rekening zo laag mogelijk proberen te krijgen zonder dat het woongenot hieronder lijdt.

Energietoeslag

Verder hebben we een inventarisatie gemaakt van de regelingen of tegemoetkomingen van de lokale en landelijke overheid.

Hoe het in uw gemeente zit met de energietoeslag, kunt u vinden op: mevm.nl/energietoeslag
Wij proberen deze informatie zo goed en zo kwaad als het kan te actualiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden over veranderingen, geef dat dan door via mevm.nl/contact

Belangstelling

Ondanks dat de opkomst iets lager was dan waar we op hadden gehoopt, kwam er toch een levendige discussie op gang en hebben we leuke resultaten geboekt uit de gesprekken met de aanwezige huurders. Hiernaast kunt u dit lezen.

Meedoen?

Wanneer u meepraat, bepaalt u mede de leefbaarheid in uw buurt, oplossingen rondom energiearmoede en keuzes rondom renovatie en sloop.
Bij MEVM kunt u op allerlei manieren meedoen. Zo hebben we ook een klankbordgroep, die zo nu en dan meedenkt over actuele dilemma’s.
Kijkt u eens hier

U kunt zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief, met aankondigingen van activiteiten.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud