Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Geannuleerd: bewonersavond in Appelscha

Tot onze spijt hebben we te weinig aanmeldingen ontvangen om deze avond door te laten te gaan.
Met degenen die zich aangemeld hebben zullen wij contact opnemen.

 

Uit een eerdere enquête is gebleken dat huurders de veiligheid in en rond hun huis erg belangrijk vinden. Daarom organiseert MEVM op dinsdagavond 17 oktober a.s. een huurdersavond voor huurders van Actium. De locatie is Dorpskamer De Den (Riemsoord 140a, Appelscha) 

Het onderwerp van deze avond is veiligheid in en om het huis. De brandweer is bereid gevonden een presentatie te verzorgen en Actium is ook aanwezig.

Informatiemarkt

Bij inloop en tijdens de pauze kunt u met uw vragen terecht op de informatiemarkt.

Pubquiz met prijzen

Daarnaast organiseren we als MEVM een pubquiz met leuke prijsjes.

MEVM nodigt u van harte uit ook te komen op 17 oktober om acht uur. Om half acht  gaat de deur open.

Aanmelden

Wilt u zich nog wel even aanmelden op: mevm.nl/contact? U kunt ook op deze link klikken. Dan houden wij bij de catering rekening met uw komst.

 
 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »

Huurverlaging na inkomensdaling

Huurders met een laag inkomen hadden in 2023 recht op een eenmalige huurverlaging. Huurders die deze huurverlaging in 2023 niet kregen, maar wel met een inkomensdaling te maken hebben gehad, kunnen tot 20 december 2024 alsnog een eenmalige huurverlaging aanvragen.

Lees verder »

Huurverhoging 2024

Elk jaar mogen woningcorporaties de huren verhogen. Dit jaar heeft dit veel stof doen opwaaien. Veel corporaties zijn het gesprek met hun huurdersorganisaties over de jaarlijkse huuraanpassing niet aangegaan. Terwijl in de Overlegwet 2015 is vastgelegd dat dit gesprek wel moet plaatsvinden. Actium heeft hierover wél de gesprekken gevoerd met MEVM.

Lees verder »
Ga naar de inhoud