Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Bewonersavond Schildersbuurt Assen

Op maandagavond 14 november jl. heeft MEVM een bewonersavond georganiseerd voor de bewoners van de wijkvernieuwing Schildersbuurt in Assen. Het besluit om de 100 woningen in deze buurt te slopen en te vervangen door nieuwbouw is definitief. Ruim 30 bewoners denken en praten mee in de klankbordgroep.

MEVM vindt het belangrijk om de mening van álle bewoners te horen en heeft daarom een bewonersavond georganiseerd met onder andere als onderwerpen:

  • Bent u voldoende betrokken bij de plannen?
  • Hebt u extra hulp nodig?
  • Is alles duidelijk voor u?
  • Zijn er andere vragen?

 

Met een opkomst van 26 bewoners kunnen we stellen dat het een geslaagde avond was. Bewoners hebben hun vragen en zorgen kunnen delen met MEVM. MEVM maakt hiervan een verslag en zal dit bespreken met Actium hoe de vragen van de bewoners te beantwoorden en om te kijken hoe Actium de bewoners nog beter kan ondersteunen en helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud