Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13 96 08 29

Spreekuur, op afspraak of
donderdags 10:30 – 12:30

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Beschikbaarheid

pexels-david-gonzales-2640604

MEVM heeft ook voor 2021 hun standpunten en doelen op papier gezet voor de vorming van de prestatiesafspraken. Hieronder vindt u onze inzet op het thema beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van kwalitatief goede huurwoningen voor de primaire doelgroep  zal de komende periode onze aandacht houden. Leegstand moet echter voorkomen worden, omdat de financiële consequenties uiteindelijk door de huurder zullen moeten worden opgebracht.

Het gezamenlijke aanbodsysteem (Thuiskompas), dat eind april 2020 van start ging, zal de keuzemogelijkheid in het aanbod van huurwoningen in Drenthe vergroten.

In het woningmarktonderzoek wordt aandacht besteed aan de huisvesting spoedzoekers in combinatie met andere woonvormen zoals bijvoorbeeld tiny houses.
In de woonvisie van Assen die dit jaar naar verwachting tot stand zal komen zal ook hier aandacht aan besteed worden. We wachten af. 

We zagen de wachttijd voor huurwoningen in Assen toenemen tot vijf jaar als gevolg van grootschalige sloop- en renovatieprojecten. De grens van de beschikbare 20% voor bijzondere doelgroepen, waaronder dus de sloopurgenten, werd daardoor overschreden. Gelukkig worden dit jaar grote aantallen woningen opgeleverd.

We blijven het aanbod en daarmee de wachttijd scherp in de gaten houden.

Deel deze pagina:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Abonneer u op onze Nieuwsbrief

Ongeveer zes maal per jaar ontvangt u het laatste nieuws voor huurders van Actium in uw mailbox.
En met één klik kunt u het abonnement stoppen.
GRATIS