Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Bent u of kent u de nieuwe huurders-commissaris van Actium?

De huurderscommissaris is een belangrijke rol binnen woningcorporaties en heeft als taak om de belangen van huurders te behartigen.

Op dit moment bestaat de Raad van Commissarissen van Actium uit 6 personen. Twee hiervan zijn voorgedragen door MEVM.  Drie leden zitten aan het einde van hun wettelijke termijn, dus kunnen niet meer terugkeren in deze functie. Hierdoor start de zoektocht naar twee nieuwe commissarissen. Eén van de afzwaaiende commissarissen is ook voorgedragen door ons. Dit betekent dus dat MEVM op zoek moet naar een nieuwe huurderscommissaris.

Past de functie van lid van de RvC bij u? Of kent u iemand die hiervoor geschikt is? Meer informatie hierover kunt u vinden op <link>.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud