Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Eindejaarsenquête 2023

Jaarlijks houdt MEVM een grote eindejaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium beter adviseren en rekening houden met de wensen van de huidige en toekomstige huurders.

Dit jaar staat de enquête in het teken van ‘Activiteiten van uw huurdersorganisatie’.

Soort vragen

MEVM behartigt de belangen van de huurders van Actium in Drenthe en een deel van Friesland. Voor een huurdersorganisatie als MEVM is dit een belangrijke taak. Wij vinden het daarom zeer belangrijk zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over wat er speelt in uw woonomgeving. Uw mening hierover kan dan niet ontbreken.
Met uw informatie kunnen wij nog beter uw belangen behartigen.

Een andere taak van MEVM is het geven van informatie aan de huurders van Actium. Informatie die voor u interessant kan zijn of waar u uw voordeel mee kunt doen.

In deze enquête vragen wij uw mening over beide taken. De uitkomsten zorgen ervoor dat MEVM nog beter zijn werk kan doen.

Tijd

Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer tien minuten.

Maak kans op een cadeaubon

Uw medewerking willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom verdelen we onder alle deelnemers die hun e-mailadres achterlaten 10 cadeaubonnen van 30 euro.

Alvast dank voor uw medewerking.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen februari 2024

Begin februari hebben we naar de mening van de klankbordgroep gevraagd over een drietal korte stellingen. Deze gingen over de verduurzaming, huurverhoging en de bestedingen van Actium.
We kunnen uit de reacties concluderen dat huurders duurzaamheid belangrijk vinden.

Lees verder »

MEVM denkt en praat mee!  

Op basis van de Overlegwet heeft MEVM vanuit en in het belang van de huurders in 2023 weer meegedacht, advies en instemming gegeven over verschillende onderwerpen aan Actium.

Lees verder »

Werkplan 2024 MEVM 

Ook in 2024 zal de huurdersorganisatie MEVM zich hard maken voor een goede belangenbehartiging van de (huidige en toekomstige) huurders van Actium. Hiervoor heeft MEVM een werkplan opgesteld waarin onder andere de geplande activiteiten staan.

Lees verder »
Ga naar de inhoud