Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Eindejaarsenquête 2023

Jaarlijks houdt MEVM een grote eindejaarsenquête. Wij gebruiken deze informatie om nog beter te weten wat de huurders en woningzoekenden willen. Hierdoor kunnen wij Actium beter adviseren en rekening houden met de wensen van de huidige en toekomstige huurders.

Dit jaar staat de enquête in het teken van ‘Activiteiten van uw huurdersorganisatie’.

Soort vragen

MEVM behartigt de belangen van de huurders van Actium in Drenthe en een deel van Friesland. Voor een huurdersorganisatie als MEVM is dit een belangrijke taak. Wij vinden het daarom zeer belangrijk zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over wat er speelt in uw woonomgeving. Uw mening hierover kan dan niet ontbreken.
Met uw informatie kunnen wij nog beter uw belangen behartigen.

Een andere taak van MEVM is het geven van informatie aan de huurders van Actium. Informatie die voor u interessant kan zijn of waar u uw voordeel mee kunt doen.

In deze enquête vragen wij uw mening over beide taken. De uitkomsten zorgen ervoor dat MEVM nog beter zijn werk kan doen.

Tijd

Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer tien minuten.

Maak kans op een cadeaubon

Uw medewerking willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom verdelen we onder alle deelnemers die hun e-mailadres achterlaten 10 cadeaubonnen van 30 euro.

Alvast dank voor uw medewerking.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onderhoudsmagazine Actium

Actium voert ieder jaar planmatig onderhoud uit aan een deel van de woningen. Alle geplande onderhoudswerkzaamheden in 2024 staan in het onderhoudsmagazine op de website van Actium. Deze hebben zowel betrekking op onderhoud- als verduurzamen van woningen en worden uitgevoerd zonder extra huurverhoging.

Lees verder »

Even voorstellen…..

Op 15 mei is Emmy Prins met veel enthousiasme gestart binnen MEVM als administratief- en secretarieel ondersteuner. Samen met Andrea van Tuijl vormt ze de rechterhand van het bestuur. Ze stelt zich graag aan u voor.

Lees verder »

Visie van MEVM op de huurverhoging 2024

In de brief van Actium over de jaarlijkse huuraanpassing die u in april heeft ontvangen, wordt de suggestie gewekt dat MEVM heeft ingestemd met de huuraanpassing. Dat is niet het geval en wij vinden het belangrijk dat u daarover geïnformeerd wordt. Actium heeft o.a. gekozen voor de maximale huurverhoging terwijl wij het advies gegeven hebben om voor een gematigd huurbeleid te kiezen. Dit advies heeft Actium niet opgevolgd. Wij leggen u graag uit hoe dit adviestraject is verlopen.

Lees verder »
Collage planten-rotatie-contour

Ontvang het laatste nieuws in uw e-mail

Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang als dank een zakje zaad waarmee u uw tuin of balkon opfleurt en een bron schept voor bijen en vlinders.

Ga naar de inhoud