Heeft u een vraag,
bel ons op 06-13960829

Spreekuur alleen op afspraak
06-13960829

U kunt ons e-mailen:
secretariaat@mevm.nl

Actium 15 jaar

Op 1 juli 2008 ondertekenden Woonstichting Actium, Stichting Woningbeheer Assen (SWA) en Stichting Woningbeheer Smilde (SWS) de fusiepapieren. Hiermee werd het huidige Actium een feit. Het betekent dat Actium dit jaar precies 15 jaar bestaat.  Dat vieren ze onder meer met twee jubileumuitgaven: een leuk inspiratiemagazine én een bijzonder boek over de woningbouw in het werkgebied van Actium.

Inspiratiemagazine en naslagwerk

In het najaar van 2023 ontvangen alle huurders van Actium een magazine met fiets- en wandelroutes door onze acht gemeenten. Het magazine bevat ook handige tips en tops bij jou om de hoek (of wat verder weg) én boeiende interviews met huurders. Ook maakt Actium een naslagwerk in boekvorm met informatie over volkshuisvesting vanaf begin 1900 tot nu. Het gaat over hoe de woningbouw zich in ons werkgebied heeft ontwikkeld. Met verhalen van huurders én oud-bestuurders en hopelijk met veel beeldmateriaal van vroeger en nu. Voor beide jubileumuitgaven zoekt Actium jouw hulp en MEVM wil daarbij graag ondersteuning bieden via onderstaande oproep.

Actium vraagt jouw medewerking!

Voor beide jubileumuitgaven is jouw verhaal als huurder ontzettend waardevol. Huur je bijvoorbeeld 15 jaar bij Actium? Woon je op nummer 15 naast een bijzondere plek? Ben je dit jaar 15 jaar oud of 15 jaar getrouwd? Heb je iets speciaals met het getal 15? Actium hoort het graag. Andere ideeën zijn ook welkom. Voor het boek worden mooie verhalen van huurders gezocht. Heb je vroeger gehuurd bij SWA of bij SWS? Actium gaat graag met je in gesprek. Heb je nog oude foto’s van een huis waarin je woonde via een van de genoemde woningstichtingen? Actium ontvangt ze graag met een korte uitleg.

Stuur een mail naar communicatie@actiumwonen.nl of bel met 0592 400 100.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uitkomsten stellingen april 2024

Begin april hebben we de mening van de klankbordgroep gevraagd over het realiseren en toewijzen van flexwoningen door middel van een drietal korte stellingen. Er is gevraagd wat belangrijker is: de kwaliteit of kwantiteit (hoeveelheid) van woningen. Daarnaast voor wie flexwoningen gerealiseerd moeten worden en welke groep als eerste in aanmerking moet komen.

Lees verder »
Ga naar de inhoud